lunes, 24 de enero de 2011

"La Filastrocca"
















"A quin infant no li agradaria tenir una casa immensa per jugar amb les nines i fer que prenguin el cafè?, a qui no li agradaria llegir contes en un confortable i preciós sofà?, qui no voldria jugar als cavallers mentre construeix un castell imponent?, a qui no li agradaria veure peixos penjats del sostre del lavabo mentre llegeix un conte? (algú ha dit que al bany no hi poden haver llibres?), qui no voldria a l'escola una habitació de la llum per jugar amb les ombres?, qui no voldria tenir un mag a la porta de l'escola que et donés cada dia la benvinguda?, qui no gaudiria jugant amb titelles o escenificant contes a una biblioteca plena de llibres col·locats en prestatgeries amb els colors de l'arc de sant Martí?..."


No cal imaginar aquesta escola, existeix a Pistoia!

2 comentarios:

  1. Vull venir, vull, venir, vull, venir, vull venir! Tornar a ser petita i començar de nou a aquestes escoles italianes.
    Aquesta és super maca!
    Crec que seus estar que no caps en tu!
    aprofita-ho molt (ja sé que ho fas), que tot quedi gravat en el teu cor com un regal i que siguis molt feliç.
    Sobretot no deixis de penjar fotos i reflexions, que ja les espero.
    la vida és tant efímera que val la pena ser-hi present a cada instant!
    Ptns reina meva!

    ResponderEliminar
  2. Hi ha una mica de salt de l'escola bressol a l'escola materna, es respira un ambient diferent, també potser hi ha un salt generacional (el tracte amb l'infant és una mica més distant)però tot i així, com treballen amb els infants és el millor que he vist a la meva vida!

    ResponderEliminar