martes, 11 de enero de 2011

Asilo Nido "Arco Iris"
















Avui han començat inicialment les pràctiques, el grup de tres érem l'Ivet, l'Anna Riera i jo, hem anat al asilo nido "Arco iris", i quan hem entrat hem tingut la vaga sensació que tot allò ens era familiar i que n'havíem vist alguna imatge!ens ha rebut la Luzia, i ben aviat hem conegut a la Sabina, una de les mestres, m'ha semblat una noia amb una energia increïble, molt atenta amb nosaltres, explicant-nos coses, ens ha dit si havíem vingut més a observar o si podíem ajudar, i evidentment els hi hem dit que contessin amb nosaltres per tot, que volíem ajudar-les tot el que poguéssim. El primer que hem fet ha estat esmorzar amb els nens i nenes, té i una mena de coca salada, m'ha fet gràcia el fet que els infants prenguessin té, esmorzen el mateix que jo!!després ens hem repartit pels diferents espais, i jo he estat amb la Natasha, una mestra que feia avui una substitució. El grup era bastant mogut així que ha costat una mica que els infants estiguessin atents, m'ha sorprès una mica aquesta qüestió, pensava que tots frisarien perquè els hi expliquessin un conte...després hem anat a dinar, i hem dinat tots junts, mestres i infants, era molt divertit veure els infants que fan de cambrers amb els seus davantalets, estaven tan monos!!hem dinat molt bé, macarrons i puré de patates amb ricotta, (els hi he dit que no menjava carn, i m'han dit que cap problema, hi ha un infant musulmà que tampoc en menja, així que menjarem iguals), hem fet fins i tot un cafetó! He quedat parada amb la meravella d'espais que he vist, ara us poso les fotos perquè us pugueu fer una idea! Fins aviat!

4 comentarios:

  1. Quina passada d'espais!!!! Això si que és sentit de l'estètica!!! Sembla una escola de conte.
    Quina sort que teniu!!! Segur que aprendràs moltíssim de l'ideal d'escola.
    M'encanta poder llegir les teves vivències!!
    Seguim llegint-nos!!

    ResponderEliminar
  2. Gràcies per llegir-me Marta!!!Una abraçada molt forta!!

    ResponderEliminar
  3. Hola! que casualidad acabo de encontrar tu bloc buscando información del Asilo Arco Iris. Soy de Mallorca y ahora mismo estoy haciendo las prácticas allí con Sabina, llevo una semana y me está pareciendo todo muy interesante que esté organizado todo por rincones, y extraño que no programen ninguna actividad. Respecto a las fotos que veo colgadas los rincones han cambiado un poco, hay nuevos materiales y están organizados de otra manera. Personalmente ¿Qué te pareció la experiencia? Espero gratamente tu respuesta. Saludos

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola nunca te respondí...supongo que aún lo guardas en el recuerdo todo lo que viviste en Pistoia. La vida real en las escuelas es un poco diferente...gracias por leerme. Un abrazo.

      Eliminar